avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirias fara sa fie trecute la intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirias fara sa fie trecute la intretinere

Am o vecina care tine in chirie oameni. Dar am observat ca nu ii trece la intretinere. Unde ar trebui sa ma duc sa o declar ca tine persoane in apartament fara a fi trecute la intretinere?? Va rog sa-mi dati un raspuns concret.
Cel mai recent răspuns: vio_f , utilizator 15:08, 17 August 2010
sa faceti o sesizare catre presedintele asociatiei de proprietari. daca nu se va lua nicio masura puteti sa va adresati cu o sesizare si primariei.
Problema e ca presedintele asociatiei de proprietari e vecin cu noi in scara si ar sti treaba asta dar nu a facut nimic pana acuma , chiar si seful de scara. Si in al doilea rand nu avem inca infintata o asociatie de proprietari , e in curs de aprobare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seful de scara Manolache Cristina Manolache Cristina Am o problema mai ciudata. Am 19 ani si inca locuiesc cu parintii. Prietenul meu sta singur in chirie intr-o garsoniera. In fiecare zi emrg la el si ii mai ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv asociatie Xerxes77 Xerxes77 Buna ziua, Avem o situatie speciala la noi in bloc, in sensul ca nimeni nu vrea sa fie sef de scara, adica reprezentantul cladirii, in comitetul executiv al ... (vezi toată discuția)
Mizerie in subsolul blocului agsimona agsimona Buna ziua. In subsolul blocului este mizerie si un miros groaznic. A fost instiintat administratorul si seful de scara dar acestia nu fac nimic. ... (vezi toată discuția)