avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general in crestere copil ai voie sa faci pf?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

in crestere copil ai voie sa faci pf?

buna ziua
sunt o mamica in perioada de 2 ani crestere copil
as vrea sa imi fac un pf, dar nu stiu daca am voie in aceasta perioada
nu as dori sa mi se suspende cele 8 mil date de la stat, fiindca as obtine alte venituri pe pf
trebuie sa mai astept sa termin aceasta perioada?
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 22:13, 4 Octombrie 2007
Pe perioada in care obtineti venituri din activitati profesionale se suspenda indemnizatia de 600 ron ( 200 ron sunt alocatia pt.copil, aceea o primiti oricum pana implineste copilul 2 ani).
Deci.....renuntati la cei 600 ron sau asteptati mai asteptati :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie andreea1990 andreea1990 Buna ziua. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana la 2 ani (indemnizatia o iau pt ca am fost studenta la zi, nu m-am incadrat de la locul de ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil maryag maryag am 2 copii ,unul face 2 ani in ianuarie iar celalalt are abia 5 luni,primesc alocatie si indemnizatie pt primul iar pentrul al doilea primesc alocatie si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru o eleva vanaugabriela vanaugabriela Buna. vreau sa stiu daca o minora care a devenit mamica si merge la scoala, ia indemnizatie si pe timpul sarcini,timp in care a fost la scoala. Va multumesc. (vezi toată discuția)