avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... relicentiere USH septembrie 2010
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

relicentiere USH septembrie 2010

Buna seara,
Nu este cazul sa mai repet ce au scris colegii mei pana acum,dar tinand cont ca la centrul unde am terminat eu in 2009 geografie,au spus ca joi este ultima zi de primire a cererilor pentru relicentiere nu stiu ce sa fac?
Eu sunt angajata in baza adeverintei eliberate in urma licentei sustinute in iulie 2009 si angazatorul i-mi cere diploma.Nu stiu daca este bine sa depun cerere sau nu?
Am inteles ca daca depun cerere i-mi anulez singura licenta de anul trecut.Nu stiu ce sa fac?
Lucrez in acest sistem de 30 de ani si nu as vrea sa pierd postul acum in prag de restructurari.Am muncit pentru asta la fel ca si ceilalti.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 20:00, 17 August 2010
nu va anulati singura licenta daca o mai sustineti odata..dar in opinia mea, ordinul ministrului de anulare a examenului de licenta ptr anul 2008-2009 sustinut de absolventii USH, e lovit de nulitate absoluta si poate fi atacat in contencios administrativ.. un examen de licenta nu se poate anula retroactiv decat prin hotarare judecatoreasca.. cum nu exista asa ceva, eu zic ca e valabila diploma dvs.. daca vreti sa dormiti linistita si nu cu sabia lui Damocles asupra capului, sustineti din nou examenul sa nu aveti probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ush/ (re)licentiere ContSters160295 ContSters160295 Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in ... (vezi toată discuția)
Relicentiere universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Sunt licentiata in Stiinte ale Educatiei la Univ. \"SPIRU HARET\", promotia 2009, forma de inv. ID.Chiar daca MECTS a recunoscut aceste studii in toamna, de ... (vezi toată discuția)
Promovare sarm07opr sarm07opr In baza adeverintei de licenta eliberata de USH am sustinut examen de promovare in clasa si cu avizul ANFP, am fost incadrat pe studii superioare. Acum USH, ... (vezi toată discuția)