avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde poate fi gasita cartea de munca depusa la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde poate fi gasita cartea de munca depusa la plecarea din Romania?

Mama mea a parasit Romania in 1972. Actual suntem stabiliti in Israel. Conform legilor de atunci a fost nevoita sa predea cartea de munca la serviciul de cadre. Ultima intreprindere la care a lucrat in Bucuresti, s-a desfiintat de mult. Intreprinderea s-a chemat "Combustibilul" si a avut sediul pe fosta strada "13 Decembrie". Astazi se cheama , cred , Campineanu.

1. Cui trebuie sa ma adresez pentru a gasii cartea de munca a mamei mele ?

2. Exista anumite acorduri intre Romania si Statul Israel in privinta pensiilor ?

Cu respect , Michael.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 4 Octombrie 2007
1. Te poti adresa Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti cu sediul in strada Radu Voda nr.26-26A, sector 4 pentru a vedea ce s-a intamplat cu cartea de munca a mamei tale.
2. pe site-ul Casei Nationale de Pensii poti gasi unele convenţii de reciprocitate în domeniul asigurărilor sociale.
Potrivit Legii nr.19/2000, constituie stagiu de cotizare perioadele în care persoanele au plătit contribuţii de asigurări sociale în sistemul public din România, precum şi în alte ţări, în condiţiile stabilite prin acordurile sau convenţiile internaţionale la care România este parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara carte de munca dragomirelena78 dragomirelena78 Cum se procedeaza cu persoanele care te angajeaza fara contract,te tin doua saptamani, te muncesc si nu ti plateste munca. Unde se reclama?Elena (vezi toată discuția)
Adresa itm sector 1 weronik68 weronik68 buna ziua. vreau sa aflu adr itm sect 1 eventual un nr de tel.vreau sa stiu unde se afla cartea mea de munca.patronul spune ca e la itm .cei de acolo nu o ... (vezi toată discuția)
Adresa itm valentinaaa valentinaaa ce adresa are ITM sector 2? Vreau sa trimit o cerere prin posta. Multumesc! (vezi toată discuția)