avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturile prizonierilor de razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturile prizonierilor de razboi

buna seara!socrul meu a fost prizonier in urss in perioada 1945 -1948,fii dansului au dreptul de a cere statului despagubiri materiale.ati putea sa-mi spuneti care este procedura?ce acte sunt necesare?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: krompaczki sorina , utilizator 20:06, 17 August 2010
actiune in temeiul legii 221/2009.. cuantumul maxim al despagubirilor va fi de 10.000 euro..actele care dovedesc starea de prizoneriat sunt necesare
multumesc mult.am cartea lui de munca in care este trecuta periada in care a fost in razboi,perioada de prizonierat,si o adeverinta de lasare la vatra din prizonierat.credeti ca mai sunt necesare si alte dovezi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prizonier urss beneficii materiale marianabr marianabr Bunicul meu a fost prizonier in URSS in perioada noi. 1944 - mai 1947. El a decedat in 2006, fiica , respactiv nepoata, poate beneficia de despagubiri? Daca ... (vezi toată discuția)
Privind legea 221/2009 Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Prizonieri de razboi URSS perioada 1944 - 1948, daca beneficiaza de pe urma Legii 221/2009. Va multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru prizonierii de razboi cel_duma cel_duma Tatal soacrei mele a fost prizonier de razboi in URSS in perioada 23 aug. 1944 - 17 aug. 1948. Dupa citirea raspunsurilor d-voastra am facut o actiune ... (vezi toată discuția)