avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata contributii somaj si cas pt. pfa norma de venit ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata contributii somaj si cas pt. pfa norma de venit activitate - servicii informatice

Cred ca tot aici voi gasi raspuns la intrebarea mea. Am tot cautat dar nu m-a lamurit nimeni. Am citit si normele si am inteles ca nefiind o activitate dependenta nu voi plati contributii. Am un PFA din 2006, cu profil de activitate - servicii informatice. Va multumesc daca ma veti lamuri.

Alte discuții în legătură

Pfa-pensionar, activitate dependenta? radu_69 radu_69 Sunt PFA -resurse umane, am si calitatea de pensionar in sistemul public de pensii si colaborez pe baza de contract de presatari servicii cu o institutie. In ... (vezi toată discuția)
Neclaritati pfa tsg tsg Buna ziua! Se discuta mult de acest subiect si am incercat sa gasesc raspuns si la o neintelegere a mea. Probabil ca e ceva de interpretare: \"\" Orice ... (vezi toată discuția)
Domeniu pfa akyla akyla Buna ziua, Ma numesc Ana si doresc sa imi infiintez un PFA. Domeniul de activitate pe care voi lucra este \"Servicii de informatica\" . Deoarece norma de ... (vezi toată discuția)