avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma fara activitate declarata mai mult de 3 ani
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma fara activitate declarata mai mult de 3 ani

Care e sanctiunea juridica pentru administratorul unei firme care nu a declarat nici o activitate comerciala timp de 3 ani si cateva luni?In conditiile in care acesta in continuare incheie contracte in numele si cu stampila firmei.
Daca va exista vreodata vreo hotarare de lichidare/radiere a firmei din oficiu,data desfiintarii va fi cea a hotararii judecatoresti definitive( cu recurs lichidator,etc)sau data la care au trecut3 ani fara activitate(s-au incheiat in aprielie 2010)
Cel mai recent răspuns: zahara , utilizator 21:51, 18 August 2010
Fiti mai explicit!
Firma a fost suspendata la ORC timp de 3 ani si a desfasurat activitate in acest timp?
Sau ....fiti mai explicit?!
Firma despre care vorbeam nu e firma mea,dar a fost infiintata in aprilie 2007,nu are declaratiile fiscale depuse in acest interval de timp,bilant etc,deci fara activitate.(fara profit,datorii etc)
Nu trebuia sa se desfiinteze?Cine trebuie sa fie sesizat in aceste conditii?
Administratorul nu are nicio raspundere ca semneaza,stampileaza in continuare contracte care nu sunt contabilizate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor radiere srl leomi leomi Buna ziua, Va retin atentia in legatura radierea unui SRL al carui asociat unic sunt eu, firma nu are datorii, si stadiul firmei (de pe site-ul ReCom Online ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor, urgent ! alina240 alina240 Avem incheiat contract de prestari servicii cu o firma de conta dar aceasta refuza sa semneze declaratiile lunare si trimestriale, spunand ca trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de avertizare mariusrizea mariusrizea Buna ziua. Va rog a ma ajuta cu o rezolvare in cazul mai jos precizat. In 11.2007 am infiintat un SRL care nici pana in prezent nu a avut activitate. ... (vezi toată discuția)