avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - utilitati
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - utilitati

Va rog, daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema: o PFA isi poate deduce o cota parte (max 20%) din utilitatile sediului, in baza unui contract de comodat si avand in vedere ca facturile de utilitati (ma refer doar la gaze si electricitate) sunt toate pe numele proprietarului?

Aceasta PFA are un contract de comodat, incheiat in ianuarie 2010, intre aceasta si proprietari (dintre care unul este chiar persoana autorizata) in care se specifica si ca se va achita, lunar, pe baza de dispozitie de plata o cota parte din utilitatile casei. Nu se specifica exact cat ... Pana acum, desi are aproape toate facturile, a si achitat, nu si-a inregistrat plata... As vrea sa i le inregistrez acum, dar nu sunt sigura ca imi permite acest contract..
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa: nir, deducere utilitati si combustibil, decizie facturare -nelamuriri Maxdim Maxdim Buna ziua, Va deranjez cu cateva nelamuriri pe care le am la inceput de drum cu un PFA ( comert online). Am citit regulamentul forumului si sper sa nu ... (vezi toată discuția)
Ce spuneti de acest articol codul fiscal permite deductibilitatate la venituri neimpozabile ca contractul decomodat? iubestedariarta iubestedariarta \"Potrivit articolului 48 alineatul (1) din Codul fiscal, venitul net din activitati independente se determina ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Utilitati deductibile cabinet avocat dumitru2000 dumitru2000 avem un conttract de comodat pentru un etaj dintr o constructie cu trei etaje . ctr e sub semnatura privata, e pe 5 ani si are data certa de la notariat. ... (vezi toată discuția)