avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impartire gospodarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impartire gospodarie

am o gospodarie cu 2 case in aceeasi curte si un singur numar.cum as putea imparti in doua gospodaria sa am 2 numere de casa?locuiesc cu parintii si vreau sa renovez una dintre case dar sa fie proprietatea mea.multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:31, 18 August 2010
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
ultimii sunt de la Faget..cred ca e cel mai bine.
daca ambele case au acelasi proprietare atunci trebuie facute acte de vanzare-cumparare pe numele dvs pt unul din imobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa cu dezmembrarea proprietatii helgapopa helgapopa Vrau sa cumpar o casa care face parte dintr-o proprietate formata din 2 cladiri construite pe un teren comun, mare. Terenul trebuie impartit, cu prevederea ... (vezi toată discuția)
Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala teren AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren extravilan, am intrat in contact cu vanzatorul prin Oct. 2012. Problema este ca nu s-a finalizat inca tranzactia intrucat ... (vezi toată discuția)