avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANRP

Doar cu Titlul de Conversie (hartia galbena) Decizia primita in noiembrie 2009 neschimbat in actiuni, doar specificate nr. lor, se primesc dividente pe anii 2008, 2009?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:32, 18 August 2010
daca sau acordat dividende pe acei ani, da
primesc dividente si pe anul 2008 si pe anul 2009 chiar daca am intrat in posesia titlului numai in luna noiembrie 2009? Am inteles ca dupa 6 sept.2010 dupa AGA se vor acorda dividentele
ati inteles bine. incepand de luna viitoare se vor acorda dividendele.
Totusi primesc si pentru anul 2008??
primiti din momentul eliberarii titlului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende fp horanul60 horanul60 Am primit de la ANRP in 06.08.2009 Titlu de conversie in actiuni la FP.In opinia mea,asta insemneaza ca sunt actionar FP.Cum dividendele FP pe 2008 nu s-au ... (vezi toată discuția)
Distribuirea profitului camelia adina camelia adina intrebare: daca profitul net aferent 2011 nu se repartizeaza( ramane nerepartizat) , se trece in contul 117 in ianuarie 2012 ( 121=117 xxxx) se mai poate ... (vezi toată discuția)
Dividende si micsorare capital al societatii wap54 wap54 Am fost actionar la o societate SA pana in luna aprilie, in aceasta luna am cesionat actiunile mele unui alt actionar de la aceeasi societate sustinand in ... (vezi toată discuția)