avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... dividende FP
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

dividende FP

Am primit de la ANRP in 06.08.2009 Titlu de conversie in actiuni la FP.In opinia mea,asta insemneaza ca sunt actionar FP.Cum dividendele FP pe 2008 nu s-au impartit actionarilor pana la aceasta data,inseamna oare,ca voi primi si eu niste leuti?Aceasta era intrebarea.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 09:02, 28 Octombrie 2009
horanul60 a scris:
Am primit de la ANRP in 06.08.2009 Titlu de conversie in actiuni la FP.In opinia mea,asta insemneaza ca sunt actionar FP.Cum dividendele FP pe 2008 nu s-au impartit actionarilor pana la aceasta data,inseamna oare,ca voi primi si eu niste leuti?Aceasta era intrebarea.

Buna ziua.
Sunteti actionar la FP incepand de la data inscrisa in Titlul de conversie.
Dividendele se platesc acelora care sunt actionari ai FP pana la data de referinta (inclusiv) stabilita prin Hot. AGA - FP in care s-a decis plata si cuantumul dividendelor.
Contactati departamentul "actionariat" al FP.
Cu stima
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende - cui i se cuvin? andra10 andra10 As vrea sa va aflu pararea in urmatoarea problema: O societate pe actiuni inchisa a realizat profit atat in 2006 cat si in 2007. La aprobarea situatiilor ... (vezi toată discuția)
Compensatii pentru deportatii din bulgaria ovidiu2010 ovidiu2010 Buna ziua, Ma adresez tuturor celor care ma pot ajuta cu urmatoarea problema: - tatal meu este deportat din Bulgaria si intr-o anumita perioada se puteau ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire gheorghesandu gheorghesandu buna seara am obtinut o sentinta la curtea de apel prin care ccsd si anrp sant obligate sa-mi solutioneze dosarul de despagubire in termene precise , scurte ... (vezi toată discuția)