avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... locuri de casa primarie cf Lg 15/2003
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

locuri de casa primarie cf Lg 15/2003

Buna ziua!
in 2002 am cumparat impreuna cu alte 2 persoane(toti trei figuram ca si cumparatori in contractul de vanzare cumparare) un teren in extravilanul unei comune din alt judet decat cel in care locuiesc. Respectivul teren este o faneata. Nu am reusit sa intocmim decat contractul de vanzare cumparare. Intrebarea mea este daca mai pot beneficia de un loc de casa pe raza orasului unde domiciliez conform Legii 15/2003 (ma gandeam daca prevederile art.3 alin.(2) se aplica in acest caz).

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
iust, utilizator
Cel mai recent răspuns: iust , utilizator 11:51, 18 August 2010
da.. mai ales ca ceea ce ati cumparat este in extravilan
mutlumesc.
ar mai fi o intrebare: daca intre timp locul a trecut in intravilan ar fi o problema?

(de acel teren se ocupa altcineva. De la data cumpararii eu nu am mai avut de-a face in nici un fel cu respectivul loc, asa ca nu mai stiu exact care este statutul lui in momentul de fata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare de teren extravilan arabil ca si forma mascata de a scapa de impozite - e ok pt mine ca si cumparator ? cristian1234 cristian1234 Buna ziua, Intentionez sa cumpar un teren pentru constructia unei case. Am ales o parcela de teren de la marginea orasului in care locuiesc in prezent. ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan argv argv Buna ziua, Detin un teren extravilan pe care as dori sa-l vand, intre timp am gasit si cumparator, acesta doreste sa construiasca pe teren, deci el trebuie ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)