avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de deces ptr persoana necunoscuta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de deces ptr persoana necunoscuta

buna ziua. bunica mea din partea tatalui meu a decedat in urma unui accident de tren cu multi ani in urma, mai precis in anul 1952. deoarece nu avea acte de identitate asupra ei in momentul decesului a fost declarata "persoana neindentificata" fiind inmormantata cu un "certificat de moarte" in care este trecuta cu aceasta titulatura. cu toate acestea, la momentul respectiv, ea a fost recunoscuta de bunicul meu si unul din copii lor , inmormintarea a avut loc in Constanta iar dupa aprox. 9 ani a fost deshumata si inhumata in localitatea de domiciliu. Concret, care ar fi pasii pentru eliberarea unui certificat de deces cu numele bunicii noastre, sa nu mai fie un certificat de deces in care sa fie trecuta titulatura de "neidentificat", mai ales ca cimitirul de unde a fost deshumata a emis o adeverinta prin care se dovedeste deshumarea cu numele bunicii.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:01, 18 August 2010
Cu adeverinta privind deshumarea trebuie sa mergeti la Primarie si sa va elibereze un certificat de deces.
multumesc ptr indrumare dar tocmai asta am uitat sa mentionez. am fost la oficiul starii civile si ni s-a spus ca nu are nicio valoare adeverinta respectiva si ca trebuie sa consultam un avocat! probabil un raspuns tipic functionarului public roman !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,va supun atentiei un caz personal,si va rog foarte ... alexyxy alexyxy Buna seara,va supun atentiei un caz personal,si va rog foarte mult sa-mi acordati sprijin explicativ .Preotul satului a dispus inhumarea in locul de veci al ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa deshumez 2 morti dupa 12 ani si nu stiu cum se procedeaza matildavasilescu matildavasilescu As vrea sa stiu cum procedez pentru deshumarea a 2 rude dupa 12 ani deoarece tdoresc sa vand locul de veci. Sunt amandoi intr-un cavou cu 3 cripte, eu sunt ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de inmormantare ilegala mitrica cristian mitrica cristian Buna ziua as avea si eu nevoie de un sfat eu va relatez cam cum a inceput si cum s-a terminat. Bunicul meu a fost inselat de catre tatal meu si o familie de ... (vezi toată discuția)