avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical in perioada de preaviz pt demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical in perioada de preaviz pt demisie

Buna ziua! Sunt in preaviz de demisie incepand cu data de 12 august.
Daca imi iau concediu medical in aceasta perioada, fostul angajator poate opta sa nu-mi plateasca zilele de concediu?

As mai dori sa stiu
1) conteaza ca au trecut deja7 zile de cand mi-am depus cererea de demisie?

2) conteaza ca angajatorul nu imi solicita prezenta la locul de munca in cele 15 zile de preaviz?

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: adamantium2010 , utilizator 13:45, 18 August 2010
Concediul medical intrerupe preavizul pentru ca suspenda contractul individual de munca.Concediul de odihna nu intrerupe preavizul :P dar angajatorul poate sa nu aprobe cererea de concediu de odihna si sa compenseze in bani concediul neefectuat. =D>
Va multumesc pentru raspuns!

Ce poate face angajatorul in cazul in care crede ca acest concediu medical nu are temei? Poate dispune demararea unei anchete?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva????? dorin.brezoi dorin.brezoi mai precis , vreau sa imi dau demisia dintr-o societate si mai am zile de concediu, intrebare este : imi pot da demisia cu previz de 15 zile si sa imi iau ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Concediu platit dupa concediu medical greieregreiere greieregreiere Buna ziua, Va rog sa-mi dati lamuriri pentru urmatoarea situatie:sunt in concediu medical,daca inainte cu 15 zile de terminarea concediului medical imi ... (vezi toată discuția)