mai precis , vreau sa imi dau demisia dintr-o societate si mai am zile de concediu, intrebare este : imi pot da demisia cu previz de 15 zile si sa imi iau concediul pe care il mai am ??? fara sa imi intrerupa demisia
Apreciati ca demisia este singura varianta posibila?
Solicitati initial concediul - fractiunea la care mai aveti dreptul ,dupa care depuneti cererea de demisie
Pe perioada preavizului salariatul are aceleasi drepturi pe care le are orice salariat, tocmai pentru ca este inca angajat. Concediul de odihna nu intrerupe curgerea preavizului, doar concediul medical. Mai ramane doar ca angajatorul sa fie de acord cu efectuarea concediului de odihna. In caz de neefectuare trebuie sa vi se plateasca acele zile, la desfacerea contractului de munca.
multumesc ptr raspuns , pai tocmai astai problema ptr ca nu stiu daca o sa plateasca acele zile de concediu ptr ca nu sunt intr-o relatie amiabila cu ei de acea vreau sa imi dau demisia si sa imi iau concediu
Pai daca nu sunteti in relatie buna cu el, odata ce intrati in preaviz, este putin probabil sa va aprobe si cererea de concediu, si fara aprobare nu puteti sa va luati concediu.
Demisie si concediu de odihna
problema se pune in felul urmator.lucrez la o firma de anul trecut din iunie si vreau sa plec de la ei.eu ma gandeam sa-mi depun demisia de sapt viitoare dupa ... (vezi toată discuția)