avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa-in cazul unei persoane fizice,ce a ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa-in cazul unei persoane fizice,ce a contractat un credit ipotecar

Daca am contractat un credit ipotecar, in urma cu doi ani la Ing Bank,cand venitul pe familie(cu 2 membrii)era 3500 ron,iar acum a scazut la 1500 ron...exista ceva ce pot face pentru a mi se reduce,macar o perioada rata?Mentionez ca avem 35 si respectiv 39 ani,rata este 370 Euro,asigurarile aferente creditului= 120 lei,iar perioada de rambursare ramasa e de 24 ani.Am facut cereri repetate la banca,mai ales ca fac parte din categoriile cu reduceri salariale,incepand cu 1 iulie,iar raspunsurile bancii au fost negative...Chiar nu exista nici o lege pe care sa ma bazez,cand cer macar o perioada de gratie?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 15:10, 18 August 2010
Ar fi fost o sansa cu Legea falimentului personal, dar din pacate nu s-a adoptat.
Daca banca este rigida, incercati o refinantare la o alta banca. Succes!
Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc volksbank alina gia alina gia am luat un credit ipotecar in mai 2007. intr-o parte din contract imi spune ca platesc comision de risc toata perioada creditului (25 ani), iar intr-o parte ... (vezi toată discuția)
Probleme banca urgent oanamaftei oanamaftei Buna ziua!Am un credit de nevoi personale pe 30 de ani, 30 mii euro, pt care am fost cu ratele la zi.Cand l-am facut am primit si un card cu descoperire pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre banca-abuzuri? crisaki crisaki Buna, va rog sa ma ajutati ,pentru ca nu cunosc nici un avocat la cine as putea apela. Tatal meu are rate la 10 banci ,toate au fost luate pe pesoana fizica ... (vezi toată discuția)