avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme banca urgent
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme banca urgent

Buna ziua!Am un credit de nevoi personale pe 30 de ani, 30 mii euro, pt care am fost cu ratele la zi.Cand l-am facut am primit si un card cu descoperire pe care sotul l-a utilizat nemaireturnand banii de mai mult de 90 de zile, din neglijenta.E vb de o suma de nimic, 800 ron.Nu am primit nicio notificare, niciun tel in acest timp, explicatia lor e ca cine trebuia sa ne anunte a fost in concediu, si ne-am trezit cu notificare ca vom fi executati silit si datoram bancii 40 mii euro.Desi am achitat datoria de pe acel card si suntem cu ratele la zi, de suceava ni se spune ca nu se mai poate face nimic , dosarul a fost deja trimis la bucuresti.Suntem disperati pt ca am girat cu apart parintilor acel credit!Solutia lor e sa facem o refinantare, sa luam 40 mii euro tot de la ei si sa giram si cu casa noastra, cu 2 apart deci.Chiar nu se poate altfel?Nu stim daca putem plati un credit de 40 mii si riscam sa pierdem 2 apart.Daca apelam la bucuresti e posibil sa accepte o anulare a acelei decizii si o continuare a platiri ratelor la creditul vechi sau totul depinde de cei de la sv?E rea vointa din partea celor de la sv, sau daca s/au inceput procedurile de executare silita nu mai e cale de intoarcere? Va rugam, ajutati-ne cu alte solutii! Suntem disperati si riscam sa ramanem pe drumuri si cu datorii...
Cel mai recent răspuns: oanamaftei , utilizator 17:57, 19 Octombrie 2010
Angajati un avocat din Bucuresti care sa comunice cu Banca, sa faca cereri, sa mearga in audiente etc., in felul acesta o sa aflati exact situatia in care va aflati si ce anume se poate face.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU, Bucuresti
Multumesc pt raspuns! Din cate stiti dvs. este legal sa te execute silit pt datorii nu la creditul contractat pt care ai girat, ci la un card cu descoperire, desi nu e precizat in contractul de creditare? Pana acum, pe cine am mai intrebat, n-a mai auzit de asa ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita desi am platit ratele oanamaftei oanamaftei Buna ziua!Am un credit de nevoi personale pe 30 de ani, 30 mii euro, pt care am fost cu ratele la zi.Cand l-am facut am primit si un card cu descoperire pe ... (vezi toată discuția)
Refinantare-se merita???? oanamaftei oanamaftei Buna ziua! Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe 30 ani, 30 mii euro.Din cauza unui card cu descoperire la aceeasi banca, la care ... (vezi toată discuția)
Refinantare-se merita????? oanamaftei oanamaftei Data post: Marti, 19 Octombrie 2010, 13:07 Subiect: REFINANTARE-SE MERITA???? Buna ziua! Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)