avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita desi am platit ratele
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita desi am platit ratele

Buna ziua!Am un credit de nevoi personale pe 30 de ani, 30 mii euro, pt care am fost cu ratele la zi.Cand l-am facut am primit si un card cu descoperire pe care sotul l-a utilizat nemaireturnand banii de mai mult de 90 de zile, din neglijenta.E vb de o suma de nimic, 800 ron.Nu am primit nicio notificare, niciun tel in acest timp, explicatia lor e ca cine trebuia sa ne anunte a fost in concediu, si ne-am trezit cu notificare ca vom fi executati silit si datoram bancii 40 mii euro.Desi am achitat datoria de pe acel card si suntem cu ratele la zi, ni se spune ca nu se mai poate face nimic , dosarul a fost deja trimis la bucuresti.Suntem disperati pt ca am girat cu apart parintilor acel credit!Solutia lor e sa facem o refinantare, sa luam 40 mii euro tot de la ei si sa giram si cu casa noastra, cu 2 apart deci.Chiar nu se poate altfel?Nu stim daca putem plati un credit de 40 mii si riscam sa pierdem 2 apart.Daca apelam la bucuresti, e posibil sa accepte o anulare a acelei decizii si o continuare a platirii ratelor la creditul vechi ?Va rugam, ajutati-ne cu alte solutii! Suntem disperati si riscam sa ramanem pe drumuri si cu datorii...
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2010
oanamaftei, utilizator
Cel mai recent răspuns: oanamaftei , utilizator 20:27, 18 Octombrie 2010
@oanamaftei

Va rog frumos sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie.Conform Regulamentului de postare, in acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica.

Va trebui sa cititi cu atentie clauzele contractuale si sa verificati diferentele ce exista in situatia/privinta creditului si a cardului.
Oricum este indicat sa formulati in termen de 15 zile de la data cand ati primit notificarea (luati in calcul data ultimei stampile a postei)-care este de fapt somatie, contestatie la executarea silita solicitand totodata suspendarea executarii silite.

Sfatul concret al unui specialist in domeniu va este necesar deoarece doar studiind actele pe care le-ati semnat, s-ar putea gasi solutia problemei dvs.
Va multumesc mult!As dori sa stiu mai exact la ce specialist trebuie sa merg:avocat, consultant juridic etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme banca urgent oanamaftei oanamaftei Buna ziua!Am un credit de nevoi personale pe 30 de ani, 30 mii euro, pt care am fost cu ratele la zi.Cand l-am facut am primit si un card cu descoperire pe ... (vezi toată discuția)
Refinantare-se merita????? oanamaftei oanamaftei Data post: Marti, 19 Octombrie 2010, 13:07 Subiect: REFINANTARE-SE MERITA???? Buna ziua! Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
Refinantare-se merita???? oanamaftei oanamaftei Buna ziua! Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe 30 ani, 30 mii euro.Din cauza unui card cu descoperire la aceeasi banca, la care ... (vezi toată discuția)