avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită REFINANTARE-SE MERITA????
Discuție deschisă în Executare silită

REFINANTARE-SE MERITA????

Buna ziua! Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe 30 ani, 30 mii euro.Din cauza unui card cu descoperire la aceeasi banca, la care trebuia sa sa platim o suma derizorie, pe care nu am achitat-o din neglijenta, fara sa fim notificati am intrat in executare silita desi ratele la credit au fost achitate si riscam sa pierdem un apart. care nu e al nostru.Banca vine cu solutia unei refinantari pe 30 ani, 40 mii euro ca sa acoperim datoria, si bineinteles inca un apart girat.dobanda e 4,9 fixa un an dupa asta se calc. euribor 3l plus 4, o9.Se merita sa acceptam? ce altceva sa mai facem????
Cel mai recent răspuns: oanamaftei , utilizator 14:38, 20 Octombrie 2010
Nu inteleg un lucru: de ce sunteti executati silit pentru un credit la care ( din ce spuneti dumneavoastra) s-au achitat ratele la zi? Ce legatura are descoperirea de card cu creditul imobiliar?
Asa ne-am gandit si noi..ca n-au nicio legatura, de aceea nici nu ne-am prea stresat cu cardul si nici in contractul creditului nu e trecut nimic, insa se pare ca au leg.Banca are dreptul pentru orice datorie la ei sa ne refuze continuarea creditarii si sa ne execute silit pt a-si recupera toti banii.asa spun ei, cel putin.am sunat si la sediul central, la Bucuresti si ne-au confirmat ca asa se face.Si au venit cu solutia de refinantare, cu rate evident mai mari pt ca si imprumutul e mai mare.Si pt ce?????Pt 800 ron pe care ii puteam restitui intr-o clipa, daca stiam ca riscam executarea.Ce sa facem acum????Ce se mai poate face???


Sincer, nu am mai auzit de asa ceva. :O
Ce se poate face: platiti suma pe care o aveti restanta pt. descoperirea de card, mai ales ca 800 de lei nu este asa o suma mare; asa nu o sa mai aiba pentru ce sa va execute silit.:closedtopic:
Am mai intrebat si noi pe ici pe colo si am primit acelasi raspuns...n-a auzit nimeni de asa ceva...numai cei de unde am luat noi banii.banii i-am restituit dar, dupa spusele lor, e prea tarziu deja, dosarul a fost trimis la bucuresti si ne tot suna sa ne grabim cu refinantarea.Ce altceva putem face? Unde sa depunem plangeri> La opc, la bnr? Ce ne sfatuiti?????
Chiar daca executarea silita a fost initiata, din momentul in care ati facut plata sumelor restante, nu mai au pentru ce sa va execute silit. Parerea mea este ca incearca sa va intimideze. Cel mai bine, apelati la un avocat.

Alte discuții în legătură

Refinantare-se merita????? oanamaftei oanamaftei Data post: Marti, 19 Octombrie 2010, 13:07 Subiect: REFINANTARE-SE MERITA???? Buna ziua! Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
Probleme banca urgent oanamaftei oanamaftei Buna ziua!Am un credit de nevoi personale pe 30 de ani, 30 mii euro, pt care am fost cu ratele la zi.Cand l-am facut am primit si un card cu descoperire pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita desi am platit ratele oanamaftei oanamaftei Buna ziua!Am un credit de nevoi personale pe 30 de ani, 30 mii euro, pt care am fost cu ratele la zi.Cand l-am facut am primit si un card cu descoperire pe ... (vezi toată discuția)