avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada de CCC se inregistreaza in carnetul de munca?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada de CCC se inregistreaza in carnetul de munca?

Daca la terminarea CCC nu ma reintorc la serviciu datorita faptului ca nu am cu cine lasa copilul,acesti 2 ani se trec pe cartea de munca?:(
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:57, 18 August 2010
sigur nu are nici o legatura, vechimea v-a mers
trimiteti cerere de incetare a contractului de munca la firma cu o sapt inainte de a incepe serviciul
1. Perioada de CCC se inregistreaza in carnetul de munca. Dar aceasta inregistrare nu are importanta deoarece in perioada cat ati fost in CCC ati fost asigurata si la Sanatate si la Pensii si aveti acolo stagiile de vechime.
2. Daca nu vreti sa incetati CIM putei sa luati un CFP de un an de zile asa cum spune CCMUNN pe anii 2007-2010:
Art.62. - (1) In afara concediului legal platit pentru ingrijirea copiilor in varsta de pana la doi ani, salariata mama poate beneficia de inca un an concediu fara plata.
(2) Pe perioada in care salariata se afla in concediul prevazut la alin. 1, nu i se va putea desface contractul de munca, iar in postul sau nu vor putea fi angajate alte persoane, decat cu contract de munca pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada suplimentara de crestere a copilului dupa terminarea ccc holla holla Dupa cei 2 ani ai CCC, se mai poate beneficia de inca un an sau doi pentru cresterea copilului? Daca da, in ce context/conditii ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Am revenit la munca dupa ccc pana la 2 ani.mai pot beneficia de cfp pana la 3 ani? alina_sib alina_sib Buna seara! Nu gasesc in legislatie daca mai pot beneficia de concediu fara plata pentru cresterea copilului pana la 3 ani in conditiile in care m-am intors ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata pentru crestere copil pana la 3 ani BAM1973 BAM1973 Am nascut in 2011 si am ales concediu pt cresterea copilului de 2 ani, conform ART.62 (2) CCMUN (In afara concediului legal platit pentru ingrijirea copiilor ... (vezi toată discuția)