mincupaul a scris:
Care este forma pe care trebuie sa o aiba stampila?, Stampila trebuie sa fie identica cu cea a SCA-ului?, daca o fac diferita de cea a SCA-ului in sensul ca apare numele SCA-ului, Baroul Bucuresti, si in final numele meu imi trebuie vre-o aprobare din partea maestrului avocat coordonator?,
Iarasi maestrul asta... Uita-te in statut, intr-una din anexe e prevazuta stampila, grafic, cu tot cu ce iti trebuie sa mentioneze.
mincupaul a scris:
Sa inteleg ca in contractul pe care il inchei cu clientul trec la forma de exercitare a profesiei datele SCA- ul unde sunt stagiar si e valabil pusa stampila mea?, Pentru onorariul pe care il percep clientului tai eu chitanta si factura dar toate completate cu datele SCA-ului la care sunt stagiar si cu stampila mea? trebuie sa inregistrez chitantierele si facturierele in contabilitatea SCA-ului sau le inregistrez in contabilitatea mea?
Onorariile, teoretic cel putin, le primeste tot SCA-ul, si iti da tie o cota parte prestabilita. Ei tin evidenta contractelor, nu tu, chiar daca apare stampila ta (aberant, stiu). Vezi ca pe site-ul UNBR e un document privind interpretarea art. 205^1 si tratarea clientelei personale, ti-l recomand.