avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de crestere a copilului

Buna seara!
La depunerea dosarului pentru indemnizatia de crestere a copilului mi s-a cerut decizia de impunere pe 2010.Precizez faptul ca am un contract de mandat si am primit doar decizia de impunere pe 2009.
Intrebarea mea este cum pot lua aceasta decizie pe anul acesta ,stiind ca eu va trebui sa depun decl 200 tocmai anul viitor?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MPAUL , utilizator 00:25, 1 Noiembrie 2013
Pai de la persoana cu care aveti incheiat contractul de mandat, este vorba de veniturile realizate pana la acest moment.
Decizia de impunere o emite Adm. Fin. si nu mandantul ..:)
freeelis a scris:

Decizia de impunere o emite Adm. Fin. si nu mandantul ..:)

Corect! M-am exprimat gresit, ma refeream la adeverita ce trb emisa de catre mandant cu privire la venituri.
Stiu de adeverinta care se elibereaza de catre mandant,dar eu vroiam sa aflu cum pot scoate de la ANAF decizia de impunere pe anul asta ,ptr. ca cei de acolo spun ca nu se poate.
Atunci de ce o cere la dosar !
am primit adeverinta de la ANAF si am beneficiat de ICC.Va multumesc pentru raspunsuri.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit - suma incasata din contract de mandat Sanda67 Sanda67 Buna ziua. Am o matusa care in anul 2011 a incheiat un contract de mandat cu o persoana fizica imputernicind-o sa o reprezinte la ANRP intr-un dosar avand ca ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui contract de mandat demnitate demnitate In cat timp de la incheierea unui contract de mandat ca persoana fizica cu o soc. de asigurari trebuie sa-l inregistrezi la fisc? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Somatie anaf pers fzica -declaratii venit nedepuse de 4 ani! radulucian 22 radulucian 22 Astazi, la mijlocul lui iulie 2020 am primit notificare postala pentru \"nedeclarare\" Decl 200 sume de declarat ca INVESTIȚII pe parcurs an 2016! Și ... (vezi toată discuția)