Am o foarte mare problema am un nepot care e condamnat la 7,ani si 6 luni pentru tentativa de omor calificat tin sa precizez din dosar victima a avut o plaga intepata de un centimetru nu a avut pierderi de singe si cu toate ca victima la lovit pe nepotul meu in cap cu o bita si el are un cercificat medico-legal de 9-10 zile in urma careia a ramas cu dureri puternice de cap a parasit spitalul pe semnatura .Acum citeva zile i-a venit un plic acasa sa plateasca spitalului universitar 2764 de ron.Ce pot face daca el e inchis si nu are cine sa ii plateasca acest factura am iteles ca se vor adauga penalitati Tin sa precizez ca are si un copil de 2 ani si e bonlav ,nu are cine sa-i plateasca aceasta factura ,daca victima a recunoscut ca el la lovit primul cu bita in cap el ce poate face sa il de-a in judecata pentru vatamare corporala , A despagubit victima si s-a ales si batut si cu bani luati si inchis Va rog daca cineva ma poate ajuta cu un sfat ce pot face pentu ca aceasta factura v-a creste pina cind el v-a pute sa o plateasca neavind nici un venit .Din victima a devenit agresor ,Am cercificat medico -legal mai se poate face plingere dupa 5 ani s-au se poate constitui parte civila multumesc NU are nici un fel de bun ,are ceva pamint dar trebuie sa dezbata mostenirea bunicului cu rudele acestuia si ce ii va reveni lui nu stim .
Expertizele medicale
melinaR
buna am si eu citeva intrebarii legate de expertizele medicale in procesele penale ,din cite am inteles eu pe baza cercificatelor medico-legale se stabilesc ... (vezi toată discuția)