Buna ziua, am depus reclamatie la politie ca urmare a intrarii prin efractie, a furtului si distrugerii de bunuri in casa de la tara, politistii au venit au luat amprente, au deschis si caz la parchet, au luat o declaratie de la unul care se pare ca vinde bunuri furate din care reiese ca acela nu a cumparat nimic si uite asa s-au inchis cercetarile. Politia a actionat asa cum stim cu totii ca se implica, rezultatul amprentelor a sosit dupa 2 luni de la efractie, dupa interventii repetate ale mele. Pana aici nimic nou! Intre timp mi-au fost furati si copacii plantati in gradina(9 bucati). Doresc sa reclam aceasta sectie de politie, va rog sa ma ajutati cu informatii. Carei institutii ar trebui sa ma adresez in continuare(Politia Capitalei?) pentru a depune reclamatia(stiu ca suna hilar), spargerile in zona sunt frecvente iar politia doarme linistita.
Va multumesc!
Da, puteti formula un memoriu cu ceea ce vi s-a intamplat,atat la Politia Capitalei cat si la Ministerul de Interne.
Nu puteti reclama sectia de politie ci agentii de politie sau cei care au avut in lucru dosarul dvs.