avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cardul cadou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cardul cadou

Dorim sa emitem carduri cadou (magazin de decoratiuni interioare). Cum se evidentiaza aceste carduri in contabilitate atat pentru vanzator cat si pentru cumparator (persoane juridice)? Trebuie depusa adresa la Finante?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: felideni , utilizator 23:52, 18 August 2010
Aceste carduri pot fi considerate discounturi sau reduceri.
Nu este vorba de card de discount, ci de un card care se cumpara si se poate oferi cadou. Persoana care il primeste face cumparaturi cu acest card in magazin (pana la valoarea cardului- 100, 200 sau 300 lei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie emag loredanadumitrache loredanadumitrache Unde as putea face o plangere impotriva companiei EMAG, dat fiind faptul ca ofera carduri cadou care nu se pot folosi decat pentru achizitionarea anumitor ... (vezi toată discuția)
Completare n.i.r. 123IONUT 123IONUT Buna ziua, Unele facturi de la Metro au anumite produse cu discount care apare (evidentiat pe fiecare produs in parte) in subsolul facturii si scazut din ... (vezi toată discuția)
Pot crea un program de loialitate,pt clienti? g.neacsa g.neacsa ceva de genul programelor de loialitate pe care le ofera marii operatori de telefonie mobila,doar ca eu vreau sa vand produse alimentare si nealimentare si la ... (vezi toată discuția)