Ares-3 a scris:
Ori e card cadou, ori l-ati cumparat:
ofera carduri cadou care nu se pot folosi decat pentru achizitionarea anumitor produse(electronice si electrocasnice) si care sunt extrem de scumpe, lucru nespecificat in momentul achizitionarii cardului???
Daca l-ati primit gratuit nu aveti ce reclama.
andrei17, nu sunteti la seminar :) Cand raspundeti scrieti intai traducerea, multumesc.
Cred ca domnul se refera la cardurile de cadou. Cele care tu platesti la casa o anumita suma, iar magazinul iti ofera un card pe care il poti darui cui vrei, iar respectivul poate sa isi cumpere produsul respectiv.
Din ce am inteles, domnul nu a stiut ca cu acel card, poti cumpara doar anumite produse, lucru care l-a nemultumit si probabil nu ar mai fi cumparat respectivul card cadou.
Acum, cred ca a fost vorba despre un viciu de consimtamant. Desi am zis ca e dol prin reticenta care inseamna ca vanzatorul s-a abtinut de la a detalia faptul ca respectivul card se poate folosi doar pentru o anumita gama de produse iar cumparatorul probabil nu ar mai fi contractat; consider ca e mai degraba o eroare esentiala.