avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

in cazul in care sunt la masterat si nasc primesc indemnizatie de crestere a copilului?????????
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:20, 19 August 2010
din pacate cred ca nu .legea nu mentioneaza aceste studii.se refera numai la facultate, nu si post universitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna ziua As avea si eu o intrebare referitoare la indemnizatia de crestere a copilului, si anume: sunt insarcinata in 7 luni si tocmi am terminat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru studentii la idd nico90 nico90 buna ziua!am 21 ani si sunt in an 3 la o facultate acreditata,forma de invatamant:idd,si as dori sa stiu daca as putea sa beneficiez de indemnizatia de 600lei ... (vezi toată discuția)
Facultate-master-indemnizatie crestere copil ADRIANA_O ADRIANA_O Buna ziua, Sunt studenta la Master anul 2 si am o fetita in varsta de 7 luni (nascuta pe 16 martie 2009).Am continuitate in studii, care sunt facute la zi si ... (vezi toată discuția)