avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general oug 58/2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

oug 58/2010

Pentru notari ce declaratii se depun si cum se procedeaza cu privire aplicarea oug 58/2010
Cel mai recent răspuns: lia256 , utilizator 22:37, 22 August 2010
ATENTIE, dupa ultimile discutii cu colegii mei si dupa ce am stat 2 zile numai "pe" norme, am inteles urmatoarele: Avocatii si notarii nu platesc nimic, si nici pensionarii care au deschise pfa-uri sau ii-uri. Restul... platim 16,5% la venit net. ATENTIE - fiscul a spus ca nu il privesc aceste asigurari, pt fiecare asigurare in parte (cas,somaj, sanatate) vom incheia un contract sau asa ceva si vom plati direct la ei. Fiscul nu are nici o treaba cu aceste asigurari. Deocamdata doar la somaj este o declaratie si atat, restul institutiilor nu stiu nimic.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite pfa Bogdan Petru Bogdan Petru Buna ziua as vrea sa stiu si eu care sunt impozitele pentru PFA,cand si la ce institutii se platesc? (vezi toată discuția)
Declaratii pfa avas avas Buna ziua, Ca PFA cu norma de venit mai trebuie sa depun declaratiile pentru asigurari sociale pentru lunile iulie si august? Multumesc (vezi toată discuția)
Contributii birou notarial pfa lylyan lylyan Buna ziua Functionam ca si birou notarial pfa. Cu decl 200 si 220 Eu am desfasuratorul pt plati anticipate la sanatate si imp 16% pe care le platesc ... (vezi toată discuția)