avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procurare Hotarare Judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procurare Hotarare Judecatoreasca

Ma intereseaza unde ma pot adresa pt. a obtine o copie legalizata (cu timbru judiciar, stampila etc) a unei hotarari judecatoresti cunoscand doar nr. sentintei (fara nr. dosarului) si anul (care este cam vechi 1985). Exista cumva o arhiva la judecatorie? (un opis cu toate sentintele emise). Va multumesc anticipat pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: bcory , utilizator 22:47, 8 Octombrie 2007
Da, mergeti la arhiva instantei. Nu aveti prea multe elemente, dar as spune ca sunt suficiente ca nu cautati chiar acul in carul cu fan. Exista registre, opise alfabetice, mape de hotarari ale instantelor. Ii dati de capat.
si de unde stii nr. sentintei fara a sti dosarul si anul? stii macar instanta?
Esti sigur ca nu-i nr de decizie#-o
Buna seara,
Problema a fost rezolvata. Multumesc mult pt. promptitudinea raspunsurilor. Era nr. de sentinta (adica de la judecatorie), de regula decizia (din cunostintele mele) apare de la tribunal si exista si la curtea de apel. Nr. sentintei l-am procurat mergand din act in act de-a lungul timpului, gasind cate o referinta succesoare. (o inlantuire succesoare, cat si predecesoare intre acte).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat hotarare de divort danassis danassis Care este demersul pentru a obtine un duplicat al hotararii de divort? Multumesc! (vezi toată discuția)
Dosar civil din perioada 1985-1989, se cunoaste doar una din parti Iosif_Octavian Iosif_Octavian Buna ziua, As dori sa stiu care este modalitatea cea mai scurta de a obtine informatii despre un dosar civil din perioada 1985-1989 despre care nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie a unei sentinte/decizii, distanta mare intre instanta si parte exuser exuser am urmatoarea situatie: dosar in comercial la judecatorie, obiect pretentii, ni s-a admis actiunea si pe portal scrie ca este irevocabila. cum pot sa o ... (vezi toată discuția)