avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mizerie in bloc+locatar la subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mizerie in bloc+locatar la subsol

Buna ziua,

Am si eu o intrebare la care va rog frumos sa imi raspundeti. In blocul in care stau este foarte mizerie si prin urmare m-am umplut de gandaci. Am facut si poze cu care o sa ma duc la sanepid/primarie, pentru ca administratorul nu vrea sa faca curat. Problema cea mai mare vine de la subsol unde locuieste un individ ( fost proprietar)-acesta sta cu un caine, isi face nevoile acolo, si-a tras curent electric si din cand in cand doarme la usa mea, face nevoile pe unde apuca etc. Cui trebuie sa ma adresez sa il pot evacua pe acest individ din subsol? Si pentru dezinsectie la fel.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sudsemnatu , utilizator 10:27, 23 August 2010
La politie pentru individ, la primarie pentru dezinsectie.
am fost la sedinta de asociatie si ei mi-au zis ca vor sa il tina pe individ si ca fac referendum pt pastrarea lui. Chiar presedinta insista pentru pastrarea lui. eu ce fac in situatia asta? usa de la subsol unde isi face nevoile si isi tine caine etc...e chiar in usa mea de la parter.
Faceti exact ce vi s-a spus mai sus:
"La politie pentru individ, la primarie pentru dezinsectie"
Dar de ce "vor sa il tina pe individ"?
Si-apoi de ce vor sa faca "referendum". Poate se refereau la schimbarea presedintelui tarii sau la schimbarea constitutiei.
Adica ce au hotarat si de ce au hotarat? Daca au hotarat de ce trebuie sa mai faca "referendum"? Poate a fost doar o propunere.
Spun ca au facut un referendum ( care nu mi l-au aratat) acum 5 ani...dar care ei il consiera vechi. Si vor sa refaca referendumul pentru pastrarea acestuia la subsol( ei sustin ca sta in boxa altui vecin-total neadevarat). Omu a avut apartament in bloc, l-a pierdut ca e alcoolic si a ramas la subsol de ani de zile. Degeaba chem politia...o sa il dea afara si dupa ce pleaca ei...se intoarce inapoi. Subsolul nu este inchis cu cheie. Ma gandeam ca primaria ii poate obliga prin amezin repetate ( mizerie la subsol etc) sa il scoata de acolo si sa puna usa metalica cu cheie...sa nu mai poata intra.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subsol tehnic plin de gandaci... dianamonica dianamonica Buna seara, Locuim la parterul unui imobil vechi, cu 4 etaje si ne confruntam cu o problema destul de spinoasa. Inca de cand ne-am mutat, anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Ne-au umplut casa de gândaci si nici o autoritate nu ne-a ajutat cu nimic Remixu2018 Remixu2018 Bună ziua, sub apartamentul nostru avem o familie cu probleme de sănătate care ne-a umplut apartamentul de gândaci. Nu putem deschide nici geamul din ... (vezi toată discuția)