avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,

Fratele meu a fost obligat sa plateasca pensie alimentara (30% din salariul minim pe economie pentru doi copii).Neavand servici n-a reusit si din aceasta cauza fosta sotie a depus plangere penala la Politie pentru suma pe un an de zile.Intre timp a fost ajutat de cunostinte si si-a achitat o parte din suma,destul de mare.A prezentat chitanta la politie si l-au rugat sa dea o Declaratie cu privire la diferenta din suma.El nefiind angajat nu poate sa promita o suma sau o data exacta.Ce ar trebui sa declare ca sa nu-l incrimineze?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:26, 19 August 2010
ar trebui sa dea o declaratie precum ca nu are venituri. daca ar beneficia de ajutorul de somaj atunci i-ar putea opri pensia din indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara cristalslefuit cristalslefuit buna ziua ma numesc jean si am si eu o intrebare. in urma divortului copilul a fost incredintat mamei, stabilinduse o pensie alimentara in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Dosar nesolutionat vemma vemma buna ziua, Eu am depus o plangere pentru neplata pensiei alimentare anul trecut in 2 septembrie la parchetul de pe langa judecatoria orasului ( in momentul ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare ContSters344822 ContSters344822 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi/raspunsuri pentru urmatoarea situatie: Fostul sot nu a platit pensia alimentara fixata prin hotarare ... (vezi toată discuția)