avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cand ma intorc la serviciu dupa maternitate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cand ma intorc la serviciu dupa maternitate?

buna am o nelamurire sper sa ma ajute cineva.baietelul meu implineste 2 ani in data de 06 sept 2010,iar decizia de indemnizatie a fost aprobata in data de 18 oct 2008,sunt in ceata nu stiu exacct cand trebuie sa revin la servici in data de 6 sept sau in data de 18 oct cand se implinesc doi ani de la aprobarea deciziei?sper din 18 oct ,ca sa il duc pe bebe la camin,si sa se acomodeze pana incep serviciul.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:27, 20 August 2010
concediul se acorda pana la implinirea varstei de 2 ani de catre copil.
Veti reincepe serviciul cu ziua urmatoare celei in care copilul va implini 2 ani.
Interventie moderator:
:rtfm:
reka_aloas:
Nu mai deschideti un topic nou pentru interventii pe aceeasi problema. Intrati pe acesta si folositi butonul "raspunde".

reka_aloas a scris:
speram sa raman acasa pana se acomodeaza copilul la camin.

OUG 148/2005 spune:
Art. 11. - Plata drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta inceteaza cu ziua urmatoare celei in care:
a) copilul a implinit varsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, in cazul copilului cu handicap;
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie elefrancesca elefrancesca Buna ziua, Pe data de 15.02.2014 fetita mea face 2 ani,daca incep serviciu la data de 01.12.2013 la alt angajator mai beneficiez de stimulent pana face fetita ... (vezi toată discuția)
Ingrijire copil cu handicap cezarcornel cezarcornel Ma numesc Horju Corneliu Cezar, sunt politist comunitar(functionar public) la Primaria orasului Darabani din anul 2006 si am in ingrijire un copil de 8 ani cu ... (vezi toată discuția)
Situatie critica chirea chirea buna seara , am si eu nevoie de cateva lamuriri pentru a lua o decizie ,pe perioada ce ma asteapta... mai am o luna pana voi naste iar cei de la ... (vezi toată discuția)