avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua,
Pe data de 15.02.2014 fetita mea face 2 ani,daca incep serviciu la data de 01.12.2013 la alt angajator mai beneficiez de stimulent pana face fetita 2 ani.(ar mai fi 2 luni si jumatate).Eu am optat pentru indemnizatie copil pana la 2 ani.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elefrancesca , utilizator 14:24, 15 Noiembrie 2013
Puteti sa reluati activitatea oriunde doriti dvs. si veti beneficia de stimulentul de insertie pana va implini copilul 2 ani.
Va multumesc
M-ai am o intrebare. Daca am nascut pe data de 15 Februarie 2012 la ce suma ma incadrez cu stimulentul :100,300 sau 500.
Multumesc
Interventie moderator:
:rtfm:
elefrancesca:

1. Pentru a continua pe aceeasi tema nu este nevoie sa deschideti un topic nou.

2. Intrati tot pe acest topic si folositi butonul "raspunde".

elefrancesa a scris:
Buna ziua,
Am uitat sa intreb daca pentru a obtine stimulentul conteaza cat a fost valoarea indemnizatiei pe luna .Mentionez ca de la nasterea copilului 15.02.2012 eu am luat lunar 600 lei.
Multumesc

Stimulentul de insertie este in suma fixa de 500 lei lunar pana ce implineste copilul 2 ani.
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc frumos pentru raspuns.
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie critica chirea chirea buna seara , am si eu nevoie de cateva lamuriri pentru a lua o decizie ,pe perioada ce ma asteapta... mai am o luna pana voi naste iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ramona727 ramona727 am o fetita nascuta in data de 27.08.2012 si inca nu am intrat in concediu de crestere a copilului.Daca aleg un an, in ce luna trebuie sa revin la locul de ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie DinuBura DinuBura Buna, As dori sa stiu daca optez ca tata sa merg pe stimulentul de insertie de 500lei,pot sa fiu concediat in aceasta perioada de 2 ani ,iar daca pot sa fiu ... (vezi toată discuția)