avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... subordonare politia comunitara
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

subordonare politia comunitara

Serviciul Public Politia Comunitara cui se subordoneaza? Primarului sau Consiliului local ? Cine numeste seful serviciului ( acesta fiind functionar public) ? Cine stabileste criteriile de ocupare a postului de sef serviciu , ma refer la studii ?
Cel mai recent răspuns: mihami , utilizator 08:59, 5 Septembrie 2010
organigrama si statul de functii sunt aprobate de ANFP si Consiliul Local
maxim ionela a scris:

Serviciul Public Politia Comunitara cui se subordoneaza? Primarului sau Consiliului local ? Cine numeste seful serviciului ( acesta fiind functionar public) ? Cine stabileste criteriile de ocupare a postului de sef serviciu , ma refer la studii ?

In Lg. 371/2004 si HG 2295/2004, vei gasi raspunsul la primele intrebari. Referitor la criterii pt. sef serviciu, nu cred ca sunt altele decat cele din Lg.188/1999, ex.: 3 ani vechime in studiile superioare necesare ocuparii functiei (verifica lg.188, cu actualizarea din iulie 2010)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurarea in institutii publice mirela teodora mirela teodora Care sunt paşii ce trebuie urmaţi in cazul schimbarii organigramei si cum trebuie procedat pentru personalul disponibilizat-funcţionari publici? va ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Contabil sef primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, lucrez in cadrul primarii comunale, si am dispozitii in ceea ce priveste resursele umane. In acest moment am o nedumerire. In cadrul ... (vezi toată discuția)