avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot fi mailurile proba in instanta?
Discuție deschisă în Executare silită

Pot fi mailurile proba in instanta?

Buna ziua,

Vreau sa stiu daca pot fi considerate probe in instanta trei mailuri pe care le-am trimis unui executor judecatoresc la adresa sa de mail (adresa de pe antet).

Mailurile contin numele intreg al expeditorului si destinatarului.

Mai exact, am informat executorul ca debitorul incearca sa isi instraineze autoturismul avand afisat un anunt de vanzare, am identificat autoturismul, l-am informat pe executor telefonic si pe mail si i-am cerut sa sechestreze sau sa sigileze autoturismul.

Acesta a venit a doua zi la locul unde se afla autoturismul dar nu l-a sechestrat, iar acum autoturismul a disparut de acolo si nu stie nimeni unde se afla.

Debitorul e disparut si el.

Pentru ca nu a executat sentinta, vreau sa il actionez in instanta pe executor si vreau sa stiu daca pot folosi acele mailuri ca probe.

Mentionez ca titlul executoriu e investit, s-a dat incuviintarea, iar debitorul a fost somat de executor, deci urma sechestrul, pe care executorul l-a refuzat fara a-mi oferi justificari.

Ce pot sa fac, legal?

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 15:46, 19 August 2010
Plangere impotriva executarului pentru refuzul de a indeplini un act in conditiile legii.
Din cate stiu, aveti cel putin doua variante:
- actiune in isntanta
- plangere disciplinara.
Pentru ambele, va recomand sa cititi legea 18/2000, a executorilor judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese la executor judecatoresc zoltan.robert zoltan.robert Buna seara, Vă scriu acest mesaj pentru a vă cere sprijinul în rezolvarea unei probleme. La data de 23.01.2009 am împrumutat unei persoane pe care o ... (vezi toată discuția)
Executare bilet la ordin comerciantul comerciantul Mi-a fost refuzat la plata un bilet la ordin. In afara de poprirea contului, executorul mai poate face altceva? Multumesc (vezi toată discuția)
Sechestru autoturism serby30 serby30 Buna seara, Ma intereseaza care este procedura de punere sechestru pe un autoturism? Cine hotaraste locul unde se pune sechestrul, daca creditorul este ... (vezi toată discuția)