avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis

eram la semafor si m-am oprit ocolind o alta masina intre timp am avut semafor si am demarat politia m-a oprit spunand ca nu am respectat culoarea semaforului nu au avut dreptate mi-au dat amenda pe care am platit-o si mi-u luat carnetul pe 1 luna vreau sa depun contestatie ce trebuie sa fac?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:12, 19 August 2010
Depuneti la judecatorie plangere contraventionala,in doua exemplare ,copie dupa procesul verbal de contraventie.Plangerea este intemeiata pe dispozitiile OUG 2/2001 privind regimul contraventiilor in Romania,si este scutita de taxa de timbru.Dupa ce o depuneti,solicitati presedintelui judecatoriei prin cerere scrisa eliberarea unui certificat de grefa,mergeti la politia rutiera iar in baza acestui certificat,va da permisul si aveti dreptul de a conduce pana la ramanerea definitiva si irevocabila a sentintei de judecata.
Ultima modificare: Joi, 19 August 2010
andymaurul, utilizator
v-ar ajuta foarte mult daca intersectia era filmata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permisul de conducere geobotosani geobotosani Cu respect! Am si eu o mica problema.Cine cunoaste suceava si este sofer stie de intersectia dintre soseaua BurdujenI cu Uniri in sens giratoriu ,acolo este ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis, amenda si puncte penalizare pentru trecere semafor rosu flori25rac flori25rac Spuneti-mi si mie pasii ce trebuie urmati pentru a face contestatie in instanta , unde si cui trebuie sa ma adresez?lucrurile sau intamplat asa: -miercuri ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto nicolaeana1980 nicolaeana1980 Buna. Ma numesc Ana si pe 05.07 am fost oprita de politie in intersectia Dorobanti cu Charles de Gaulle pt ca am \"fortat galbenul\". Nu am semnat procesul ... (vezi toată discuția)