avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Predare leasing pe firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Predare leasing pe firma

Buna ziua,
am un leasing pe firma pentru o masina si am gasit un cumparator care vrea sa preia contractul. Cum trebuie sa procedez, ce acte trebuie facute, ce conditii trebuie indeplinite, ce restrictii pot sa fie?
Multumesc anticipat pentru un raspuns.
Cu bine!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 13:43, 8 Octombrie 2007
Trebuie in primul rand acordul firmei de leasing, cumparatorul trebuie sa indeplineasca minim aceleasi cerinte pe care le indepliniti si dvs. si sa fie agreat de firma.
Daca totul e OK se face o cesiune de contract.B-)
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2007
Romică Stoica, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un rasouns urgent stanica crinu stanica crinu Am o masina luata in leasing care am scoso la vanzare. Am gasit cumparator hotarand sa-mi preia leasingul si sa-mi ofere o suma de bani. Ok,am mers la notariat ... (vezi toată discuția)
Predare lesing-nu mai am bani de rate George Gabriel George Gabriel Buna ziua , va rog urgent un sfat . Am preluat o masina pe firma si nu imi mai permit sa platesc ratele au inceput sa fie din ce in ce mai greoaie , sunt ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina aflata in leasing zoltanhe zoltanhe Sunt o persoana fizica si doresc sa cumpar o masina care e in leasing pe firma. Daca mergem (eu si reprezentantul firmei) la firma de leasing si agreem sa ... (vezi toată discuția)