avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se declara acest tip de venit?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se declara acest tip de venit?

Buna ziua.
Numele meu este Andrei Popescu si de curand mi-am deschis o firma care se ocupa cu productia de soft pe iPhone/iPod/iPad.
Pentru a putea produce astfel de software firma va fi inregistrata intr-un program cu o firma din America pe nume Apple (zic asta poate ati mai avut contact si stiti deja despre ce e vorba).
Aceasta firma preia software-ul nostru finit si il vinde mai departe si apoi o parte din vanzari din fiecare tara ne revine. (Noi stabilim pretul de vanzare).
De ce zic o parte:
- Apple isi ia partea
- Plateste TVA-ul in tara respectiva
Banii care raman ne intra in contul de pe care am platit programul.
Apple apare in contractul care il semnam cu ei ca Agent al nostru in tarile respective.
Acum ce vreau sa va intreb este cum se declara acest tip de venit? Cum se plateste impozit? Noi nu vindem nimic de fapt si aici este problema.
Cel mai recent răspuns: ContSters154030 , utilizator 19:28, 20 August 2010
Eu cred,((( ,acum depinde si cum apare in act/acte)) ca "" la prima vedere Dvs faceti "" export in comision,,oricum trebuiesc mai multe detalii pt un raspuns exact

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inregistrez in contabilitate? Andreilp Andreilp Vand un soft pentru telefoane mobile prin intermediul unei firme terte (compania Google). Aceasta se ocupa cu tot ce inseamna vanzare produs: emite facturi ... (vezi toată discuția)
Publicare aplicatie pentru iphone in apple appstore Liciu Liciu Buna ziua, Urmeaza sa public o aplicatie ce costa 1 USD in magazinul Apple AppStore si as vrea sa stiu daca pot vinde aceasta aplicatie in baza drepturilor ... (vezi toată discuția)
Vanzare software propriu redtie redtie Sunt student, am cunostrinte destul de solide intr-un anumit limbaj de programare, dar neatestate si am facut cateva produse software gratuite pe care oricine ... (vezi toată discuția)