avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer de la un punct de lucru catre alt punct de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer de la un punct de lucru catre alt punct de lucru

Buna ziua,
se poate face un transfer de la un punct de lucru la alt punct de lucru fara acordul salariatului?
in conditiile in care punctul de lucru se desfiinteaza si angajatul refuza sa-si dea demisia-fara sa i se dea nici un motiv?

nu am specificat ca angajatul urmeaza sa fie mutat la punctul de lucru care se inchide si este mutat sa fie bagat in somaj ptr ca nu vrea sa -si dea demisia
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
christina2906, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 20 August 2010
Exista posibilitatea aceasta, in conditiile art.48 C.mun.
Daca s-a desfiintat punctul de lucru, atunci incetarea c.i.m. are ca temei art.65 C.mun. si nu demisia angajatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiderea punctului de lucru / concediere gravida ElenaCorina ElenaCorina Buna ziua, Sunt insarcinata in 6 luni si angajatorul pentru care lucrez a fost evacuat din sediul unde imi desfasuram activitatea pentru neplata chiriei. ... (vezi toată discuția)
Firma de paza a pierdut obiectivul barbu.laura10 barbu.laura10 Doream sa va adresez si eu o intrebare:Tatal meu lucreaza la o firma de paza cu contract de munca pe perioada nedeterminata,sediul firmei este in Bucuresti,iar ... (vezi toată discuția)
Ce metoda de incetare a cim trebuie aplicata pentru a beneficia de indemnizatie de somaj? andreea_smadu andreea_smadu Am fost sunata de un reprezentant al firmei pentru care lucrez (mentionez ca patronul detine 2 firme cu acelasi profil iar eu figurez ca angajat la una din ... (vezi toată discuția)