avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune dupa bunica moarta acum 28 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune dupa bunica moarta acum 28 ani

Tatal meu nu a facut niciodata succesiunea dupa mama lui, ci doar dupa tatal lui. Tatal meu a decedat recent si nu putem face succesiunea dupa bunurile lui decat dupa ce facem succesiunea dupa mama lui. Fratii lui refuza sa ne dea acte sau semnatura. Ce putem face ca sa rezolvam aceasta situatie? Mentionez ca tot terenul si jumatate din casa ii apartin legal dupa tatal lui (bunicul meu), succesiunea fiind doar pe jumatate din casa din partea mamei lui (bunica mea)iar certificatul de deces este in posesia noastra, deoarece tatal meu s-a ocupat de cheltuielile de innmormantare si tot el a avut grija de casa in ultimii 28 de ani.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 00:26, 20 August 2010
Simplu .. chemati ceilalti mostenitori in instanta si dezbateti succesiunea pe cale judecatoreasca situatie in care ... daca vor sa vina f. bine .. daca nu .. si mai bine.
Exact,
angajati-va un avocat.
sa introduceti actiune in instanta pt dezbaterea succesiunii. nu va poate obliga nimeni sa ramaneti la infinit in indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu probleme bojoga veronica bojoga veronica Buna ziua! Sa facut succesiunea dupa tata care s-a impartit la 4 frati si mama,un frate a decedat dupa care a decedat mama.Eu si o sora vrem sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul meu la proprietate ca successor elypratza elypratza Tatal meu a decedat recent , 3 zile in urma si fratele meu doreste sa locuiasca cu mama sa aiba grija de ea fiind divortat, si doreste sa ia in stapanire ... (vezi toată discuția)
O cale legala pentru rezolvarea unei mosteniri borcea bogdan borcea bogdan tatal meu a cumparat in cote egale cu fratele meu o casa cu teren aferent. Fratele meu a decedat si prin hotarare judecatoreasca unul din nepoti a devenit ... (vezi toată discuția)