avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... esti platit in timpul in carte stai in preaviz???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

esti platit in timpul in carte stai in preaviz???

Buna seara.As dori sa stiu daca in timp ce esti in preaviz la o firma esti platit sau nu???se considera lucru continuu si astea 15 zile???Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 20:38, 19 August 2010
da si preavizul face parte din executarea c.i.m.
durata acestuia este de minim 20 zile lucratoare in caz de concediere si de 15/30 zile calendaristice in caz de demisie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate pleca de la o firma in 15 zile marius_wiz marius_wiz am un contract de munca cu 30 de zile calendaristice preaviz la demisie si 15 zile lucratoare la concediere. cum pot pleca de azi in 15 zile ? daca as ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa in timpul preavizului adamantium adamantium Luni mi depun demisia de la locul actual de munca, unde beneficiez de catering in valoare de 20 lei/zi. (Nu ni s-au dat bonuri de masa, dar putem comanda ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie - 15 sau 20 de zile si_monna si_monna Buna ziua! Vreau sa imi dau demisia si in contractul de munca, pe care l-am incheiat in 2010, scrie: \"perioada de preaviz in cazul demisiei este de 15 zile ... (vezi toată discuția)