avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision de risc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision de risc

salut
In data de 11 08.2010, am inaintat o cerere catre bcr prin care am solicitat eliminarea comisionul de risc (60 lei) aferent unui credit contractat in anul 2007. Conform art 36 din oug 50/2010 acest comision nu mai poate fi perceput incepand cu 21.06.2010.
In data de 16.08.2010 am primit un meil prin care mi s-a comunicat ca ” la solicitarea mea de a fi informat despre aplicarea oug 50” banca este obligata ca pana la 21.09.2010 sa puna in aplicare prevederile acestei ordonante,
fara sa mi se raspunda concret la cererea mea.
Ma pot adresa Oficiului pt. protectia consumatorului?Este o incalcare a oug 50?
Cel mai recent răspuns: Andra Denise Dinca , Avocat 22:01, 19 August 2010
Banca avea un termen in care sa puna in aplicare acest text. Insa daca pana acum acel comision nu a fost eliminat, va puteti adresa OPC :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc gheorghe ferastrau gheorghe ferastrau Buna ziua! In data de 11 08.2010, am inaintat o cerere catre bcr prin care [b]am solicitat eliminarea comisionul de risc[/b] (60 lei/luna) aferent unui credit ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)
Banca nu respecta sentinta soti soti La Cluj OPC a castigat impotriva bancii definitiv si irevocabil in 10.10 un proces deschis pe OUG 50/10 tinandu-se cont de hot.CJUE in cauza C-602/10. In ... (vezi toată discuția)