Mi s-a retorcedat imobilul in anul 2001. Chiriasul in cauza a beneficiat de prelungirea contractului conform OUG 40/1999. La expirarea termenului l-am lasat sa mai ramana in locuinta, deoarece are si un copil care urma sa-si inceapa studiile superioare. Nu am incheiat un nou contract. Chiria pe care mi-a platit-o a fost 300.000 ROL/luna. Intre timp a refuzat si o locuinta pusa la dispozitie de Primarie. De doi ani am refuzat sa mai incasez chiria si l-am rugat sa-si rezolve problema locativa. A mai si inundat locatarii de la etajul inferior, iar eu i-am despagubit pe acestia, pentru a nu creea situatii conflictuale. Vecinii inundati mi-au reprosat ca eu sunt de vina pentru ca-l tolerez pe individ. In prezent, locuieste si lucreaza in Bucuresti, impreuna cu fiul sau. Nu-i cunosc adresa deoarece a refuzat sa mi-o comunice. In apartamentul in care a locuit vine extrem de rar, folosindu-l ca si "casa de vacanta". Mobila o are in acest apartament. Eu, ca si proprietar, nu pot sa fac reparatiile care sunt extrem de necesare si urgente (schimbare jgheaburi de scurgere, instalatie sanitara si altele) deoarece nu am acces in apartamentul care este neocupat. In afara actiunii in evacuare pentru lipsa de titlu, exista si o alta posibilitate legala, mai rapida pentru a intra in posesia apartamentului a carui proprietar sunt?
Avand in vedere ca reparatiile aratate sunt urgente, aveti posibilitatea sa formulati o ordonanta presedentiala in evacuare, urmand sa faceti dovada introducerii pe rolul instantei si a actiunii pe drept comun in evacuare, precum si a urgentei si vremelniciei, condiiti ce trebuiesc intrunite cumulativ pentru admiterea unor astfel de actiuni.
Angajati avocat.
Anularea donatiei
luci_jsv
Am facut un act de donatie fiului si respectiv, norei mele. Intre timp ei s-au despartin prin divort, iar nora mea traieste in concubinaj cu un alt barbat. A ... (vezi toată discuția)