avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decizie de Impunere CNAS!!!!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decizie de Impunere CNAS!!!!

Buna ziua, am primit acum cateva zile pe PFA o instintare de plata din anul 2005 2007 si 2009 de platit pentru asigurarea sociala de sanatate suma de 2000 ron, contabilul meu nu mi-a zis nimic de aceste sume ca trebuiesc platite, aveti idee cum pot sa ''scap'' de aceasta suma..

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 12:08, 20 August 2010
In cuprinsul deciziei aveti mentionata calea de atac a acesteia si termenul in care poate fi contestata.
avocat Cristina Popescu
Contributia de asigurari de sanatate este legal datorata conform Legii nr. 95/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)
Plata casj la taxi misustan misustan Buna sunt din Brasov si am fost somat de CNAS sa platesc contributiile pentru asigurari de sanatate pentru anii in care am facut taxi ca PFA. ( 2003-2005). In ... (vezi toată discuția)
Cotizatie; casa de sanatate magda69 magda69 daca nu am platit sanatate cu multi ani in urma legea ce spune ca sunt obligat sa o platesc din ani ramasi in urma? s-au o pot plati pe viitor .Nu ... (vezi toată discuția)