avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... primaria construieste la sinistrati fara autorizatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

primaria construieste la sinistrati fara autorizatie de constructie?

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati in aceasta problema...
Mama mea a beneficiat de materiale de constructii in urma inundatiilor din 2004, insa Primaria Orasului a decis sa construiasca casa. Bun si facut, intr-o luna totul este gata. La plecare, mama mea n-a primit nimic, nici Proiectul casei, nici autorizatie de constructie,nici receptie finala, deci nu avem nimic de la ei, nici macar hartiile semanate de mama la primirea materialelor de constructii . Merg dupa 6 ani( acum 2 zile) la primaria si intreb cum intabulez casa. Si aici raspuns din partea lor( insa nu scris..): mama trebuie sa realizeze proiectul de casa, sa obtina autorizatia de constructie si tot tacamul. Pai este normal asa ceva?
Va multumesc,
Maria
Cel mai recent răspuns: Maria20101974 , utilizator 14:33, 26 Septembrie 2010
Eu cred ca este de ajuns ca are un acoperis acum, dv. ce credeti?:D
corect si asa...insa sunt eu proprietar? e casa intabulata? si de ce refuza sa-mi de-a actele? ce atata suspin?
faceti o cerere scrisa catre primarie prin care sa solicitati sa va comunice cine e de fapt si de drept proprietarul casei.
athe a scris:

faceti o cerere scrisa catre primarie prin care sa solicitati sa va comunice cine e de fapt si de drept proprietarul casei.

si daca nici dupa 30 de zile nu am primit raspuns la cererea mea...pot sa dau in judecata Primaria? Sau pe functionarul public....pot sa merg pe abuz in serviciu? Am vreo sansa sa castig?

De 6 ani ma abureste primaria ca totul este ok si sa n-am grija ca actele sunt la ei, insa eu vreau sa intru in legalitate. Ce ma sfatuiti sa fac?

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie Maria20101974 Maria20101974 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat...sunt disperata! Mama mea a beneficiat de materiale de constructie ptr sinistrati in inie 2004 in urma ... (vezi toată discuția)
Primaria construieste fara autorizatie de constructie? Maria20101974 Maria20101974 una ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat...sunt disperata! Mama mea a beneficiat de materiale de constructie ptr sinistrati in inie 2004 in urma ... (vezi toată discuția)
Donarea unui teren pe care se afla o casa "la rosu" dianabutnaru dianabutnaru buna ziua, mama are in proprietate un teren pe care a inceput sa construiasca o casa, care in prezent e \"la rosu\". acum mama vrea sa ne doneze, mie si ... (vezi toată discuția)