avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... primaria construieste fara autorizatie de constructie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

primaria construieste fara autorizatie de constructie?

una ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat...sunt disperata!
Mama mea a beneficiat de materiale de constructie ptr sinistrati in inie 2004 in urma inundatiilor. Insa Primaria orasului s-a decis sa construiasca casa. Bun si facut, intr-o luna casa este gata.La terminare mama mea nu a primit nici un act de la ei.Intrebarea mea este acum, dupa 6 ani, nu primaria orasului trebuie sa-mi de-a Proiectul de Casa si Autorizatia de Constructie, tot dosarul? Ei cei care au construit-o?

Fac cerere scrisa acum 2 zile, 18-aug ,adresata primariei prin care solicitat sa mi se puna la dispozitie intreaga documentatie a imobilului in care locuieste mama (inclusiv hotararea de consiliu local prin care s-a stabilit acest drept ). Azi, mama mea a primit amenintari verbale, ca, daca nu-si retrage cererea scrisa ii va demola casa caci au acest drept. Ca ei au vrut s-o ajute si acum ce face, isi demoleaza casa singura? Eu nu mai inteleg nimic cu perversii astia care tot ameninta pe la tzara oamenii saraci si cinstiti. Chiar asa? Poate demola o casa pe care ei au hotarat s-o construiasca ptr un sinistrat?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie Maria20101974 Maria20101974 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat...sunt disperata! Mama mea a beneficiat de materiale de constructie ptr sinistrati in inie 2004 in urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune la dorohoi dupa inundatii salmiroxa salmiroxa Suntem 4 frati mostenitorii la 1600mp in orasul Dorohoi. Mama (proprietara) a murit de 7 ani si nu am facut succesiune . Un frate si-a imbunatatit casa ... (vezi toată discuția)
Primaria construieste la sinistrati fara autorizatie de constructie? Maria20101974 Maria20101974 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in aceasta problema... Mama mea a beneficiat de materiale de constructii in urma inundatiilor din 2004, insa Primaria ... (vezi toată discuția)