avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SFAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SFAT

As dori si eu un sfat, daca cer anularea unui titlu de proprietate emis in baza legii 18/1991 deoarece a fost emis pe numele unor 2 persoane straine desi exista mostenitori legali,care ar fi temeiul legal. Va rog. Multumesc. Daca sunt mai multe ok, ca eu pot sa verific si sa -l aleg pe cel bun.
Este vorba de art.III din legea 18/1991 astfel cum a fost introdus prin Legea nr.169 si cu toate modificarile ulterioare.
temeiul legal e insasi legea fondului funciar 18/1991 cu completarile ulterioare. mai sunt si legile 247 si 169.
Mersi, am sa incerc sa vad ce pot rezolva, dar pe cei doi care au luat partea de pamant abuziv si fara nici un drept ias putea da in judecata. De fapt au ascuns, au inselat probabil pe mana cu primarul, ce pot sa le fac. Mersi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cere pe fond funciar. ContSters118550 ContSters118550 am facut cerere la L. 18/91 prin care am solicitat intreaga suprafata de teren si locuinta , preluate de statul comunist abuziv, dar s-a constituit numai 10 ... (vezi toată discuția)
Fond funciar rarev2005 rarev2005 Am si eu problema...daca ma puteti ajuta... Bunicul meu este mostenitor al unui teren in Voluntari....impreuna cu fratelel sau....Fratele sau a facut cerere ... (vezi toată discuția)
Apel sau recurs fond funciar Florian12 Florian12 Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am pierdut un proces de fond funciar cu drept de apel si mandatarul meu a vorbit cu 2 avocati, ce cale de atac sa facem. ... (vezi toată discuția)