avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general actualizare valoare contract conform indice mediu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

actualizare valoare contract conform indice mediu inflatie

In vederea actualizarii valorii unui contract de prestari servicii semnat in luna august 2009 de catre societatea noastra va rog sa ma indrumati pentru modalitatea de calcul in functie de indicele mediu de inflatie.
Articolul din contractul respectiv stipuleaza urmatoarele:

"Pretul este ferm in lei pentru primele 12 luni de derulare a contractului. Dupa acest interval, pretul poate fi modificat aplicandu-se un coeficient de actualizare egal cu: -indicele mediu al inflatiei comunicat de Institutul national de Statistica pentru ultimele 12 luni, ajustarea putandu-se aplica la fiecare 12 luni subsecvente primului interval de 12 luni de executare a contractului."

Multumesc
Cel mai recent răspuns: iuli-ana , utilizator 08:42, 9 Februarie 2011
buna ziua,
ma intereseaza si pe mine acest subiect, dar vad ca nu ati primit nici un raspuns
poate se ajuta cineva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsorarea pretului unitar al unui acord-cadru Rayd Rayd Buna ziua, Care pot fi motivatiile pentru modificarea, in scadere, in favoarea autoritatii contractante, a pretului unitar al unui acord cadru, prin act ... (vezi toată discuția)
Reactualizare contract de achizitie publica cercelaru_silvia cercelaru_silvia S-a incheiat un contract de achizitie publica multianual in anul 2008 in urma unei licitatii. Acest contract are o durata de 12 luni. Ulterior s-au incheiat ... (vezi toată discuția)
Indice de inflatie mediu? anniela anniela Buna ziua,la actualizarea unei sume de bani provenite din vanzarea unui imobil expertul contabil a actualizat aceasta suma cu \\\"indicele mediu de ... (vezi toată discuția)