sunt divortata de aproximativ 3 ani si,in urma procesului,fetita ce avea 12 ani a fost,cu acordul ei,incredintata tatalui,iar baietelul,de 6 ani,mie.ulterior,la aproximativ doua luni,copilul mi-a fost adus si lasat in fata usii,iar eu,ca o ''mama eroina''ce sunt,am primit-o si,la insistentele fostului sot,am deschis proces de reincredintare minor,in urma caruia copila mi-a fost incredintata.problema este ca ea,acum in varrsta de 15 ani,vrea cu orice pret la tatal sau,iar el nu vrea sa auda!pe 19 august(seara trecuta adica)am fost atacata in mijlocul strazii de fostul sot si agresata in fata organelor de politie ce venisera in urma unui apel la 112 din partea mea!ne-am deplasat la sectie,am depus plangeri,am explicat ce se intampla cu copilul,iar eu m-au sfatuit sa semnez o cerere temporara de incredintare catre bunicii acesteia din partea tatalui,asta pt ca,asa cum v-am scris,el nu vrea copilul.am semnat-o si acum minora este langa ei.intrebarea mea este,daca eu sunt de acord sa ii fie data spre incredintare tatalui,iar acesta nu vrea,si copilul insista,ce sanse are sa ii fie reincredintata???cu multumiri....
Cel mai recent răspuns:
carmen b. , utilizator
11:46, 27 August 2010