avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adeverinta de celibat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adeverinta de celibat

Buna ziua!
Am divortat la 1 aprilie, divortul a fost pronuntat dar hotararea nu-i definitiva si irevocabila pentru ca fostul sot a facut apel. Vrea custodia minorului si nu-i de acord cu plata cheltuielilor de judecata.
Eu m-am mutat intre timp in Olanda si ca sa primesc rezidenta si drept de lucru, sa am aceleasi drepturi ca si orice olandez, am nevoie sa fac un acord de "concubinaj" cu prietenul meu. Pentru acest document insa mi se cere adeverinta de celibat.
Intrebarea mea este daca mi se da aceasta adeverinta in aceste imprejurari???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:48, 30 August 2010
Nu mai stiu care este adevarul#-o. Avocatul care ma va reprezenta la tribunal spune ca nu pot obtine adeverinta numai cand cazul va fi inchis. Adica dosarul complet. Degeaba ca el a contestat numai partea cu cheltuielile de judecata si custodie...divortul nu poate fi definitiv si irevocabil #-o
:((
Incercati sa platiti un avocat care sa se ocupe special de acest lucru.
Pai, inca unul?
Pai, nu cred ca ar fi mare diferenta intrucat pentru a face aceste demersuri juridice si avocatul angajat ar trebui platit separat.
Prin urmare, ori ca il plateste pe acelasi avocat ori pe altul eu zic ca tot va plati...

Sunt niste cozi pentru astfel de chestiuni incat cred ca avocatii prefera sa mearga la un termen de judecata decat sa faca astfel de demersuri...
Se pot pierde in total 4-5 ore...aproape o zi de lucru...
Sa platesc un avocat pe langa avocatul meu? Nu mai inteleg nimic#-o...
Problema este ca eu nu sunt in tara. Daca m-as duce acasa unde as putea sa ma interesez ( in afara de avocatul meu ) ? As putea sa fac rost eu fara avocat de aceasta adeverinta???#-o:(

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac? danyela78 danyela78 buna ziua divortul meu s.a terminat...mi.a ajuns acasa comunicarea cu termen de apel in 30 de zile...care au expirat fara ca paratul sa faca apel...ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea danutlucian13 danutlucian13 vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori balauvalentina balauvalentina Buna ziua , am si eu o intrebare daca eu am custodia copiilor si vreau sa le iau in Germania am nevoie de semnatura tatalui copiilor in momentu cand vreau sa ... (vezi toată discuția)